Syddansk Vækstforum

Til Region Syddanmark

Nyhedsarkiv

Viden skaber vækst
7. juni 2016
Erhvervsstyrelsen er aktuel med en casesamling, hvor små og mellemstore virksomheder fortæller om deres positive udbytte af at deltage i strukturfondsprojekter. Budskabet i Viden skaber vækst er kort fortalt, at virksomheder, der får tilført ny viden, vækster. Læs i publikationen bl.a. om projekt ”Automation i Syd”, der blev godkendt af Syddansk Vækstforum, og hvor virksomheden 3D Inventar deltog med succes.
Vestdanske virksomheder får større springbræt
19. maj 2016
Fødevarevirksomheden Easyfood fik hul igennem til det vanskelige japanske marked efter vejledning på tværs af regionsgrænsen. De tre vestdanske regioner vil nu styrke samarbejdet om erhvervsfremme med bl.a. fælles politisk styregruppe og sekretariat.
Udbud af operatørydelser til Scale-up Denmark er offentliggjort
27. april 2016
Udbuddet vedrørende Scale-Up Denmark, det nye store nationale initiativ som skal øge antallet af vækstvirksomheder i Danmark, er nu offentliggjort.
Ny handlingsplan for Vækstforum
12. april 2016
Vækstforums handlingsplan for 2016-2017 er nu godkendt.
Region Syddanmark lancerer En indgang for industrien til sygehuse, psykiatri og socialområdet
16. marts 2016
Et nyt initiativ hos Syddansk Sundhedsinnovation skal hjælpe virksomheder med velfærds- eller medicoteknologiske produkter og løsninger med at etablere samarbejder med Region Syddanmarks sygehuse, psykiatrien og socialområdet.

Region Syddanmark | Damhaven 12 | 7100 Vejle | Email: kontakt@regionsyddanmark.dk | Tlf: 76 63 10 00 | Fax: 76 63 20 00