Syddansk Vækstforum

Til Region Syddanmark

Nyhedsarkiv

Forældrekampagne skal få flere unge til at vælge erhvervsuddannelser
20. september 2016
Forældre ved alt for lidt om erhvervsuddannelserne, og derfor fortsætter flertallet af unge med at vælge en gymnasial uddannelse. Nu skydes en kampagne i gang , som skal klæde forældre bedre på til at tale om uddannelse med deres børn. For arbejdsgiverne skriger på flere faglærte.
Hvem bliver de nye højvækstvirksomheder?
23. august 2016
I løbet af efteråret går jagten ind på de 355 iværksættere og mindre virksomheder, der skal med i regionernes fælles eliteprogram Scale-up Denmark. Det skal være virksomheder med et ekstraordinært vækstpotentiale, og de vil få adgang til stærke, faglige miljøer og intensiv træning.
Viden skaber vækst
7. juni 2016
Erhvervsstyrelsen er aktuel med en casesamling, hvor små og mellemstore virksomheder fortæller om deres positive udbytte af at deltage i strukturfondsprojekter. Budskabet i Viden skaber vækst er kort fortalt, at virksomheder, der får tilført ny viden, vækster. Læs i publikationen bl.a. om projekt ”Automation i Syd”, der blev godkendt af Syddansk Vækstforum, og hvor virksomheden 3D Inventar deltog med succes.
Vestdanske virksomheder får større springbræt
19. maj 2016
Fødevarevirksomheden Easyfood fik hul igennem til det vanskelige japanske marked efter vejledning på tværs af regionsgrænsen. De tre vestdanske regioner vil nu styrke samarbejdet om erhvervsfremme med bl.a. fælles politisk styregruppe og sekretariat.
Udbud af operatørydelser til Scale-up Denmark er offentliggjort
27. april 2016
Udbuddet vedrørende Scale-Up Denmark, det nye store nationale initiativ som skal øge antallet af vækstvirksomheder i Danmark, er nu offentliggjort.

Region Syddanmark | Damhaven 12 | 7100 Vejle | Email: kontakt@regionsyddanmark.dk | Tlf: 76 63 10 00 | Fax: 76 63 20 00